HORNONITRIANSKE MÚZEUM V PRIEVIDZI

Kultúra 2012

Kultúra 2012

Termín: od 15.2.2013, 17:00 do 15.2.2013, 22:00

Kultúra na hornej Nitre každoročne vzdáva česť a odmeňuje tých, ktorí sa v uplynulom období podieľali na jej zveľaďovaní a zviditeľňovaní najväčšou mierou. Nie inak tomu bude aj v piatok 15. februára 2013, keď sa v priestoroch Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi (Dom kultúry v Prievidzi) uskutoční slávnostný večer spojený s galaprogramom a oceňovaním najúspešnejších inštitúcií, kolektívov a jednotlivcov v oblasti kultúry za rok 2012, ku ktorým sa tradične pridá plejáda zaslúžilých pracovníkov a jubilantov.

Na podujatí organizačne participujú kultúrne zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja - Hornonitrianske múzeum v Prievidzi, Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi a Hornonitrianska knižnica v Prievidzi. Ochrannú ruku nad nimi drží občianske združenie K-2000 - združenie na podporu kultúry hornej Nitry a na plynulom priebehu podujatia majú svoj podiel taktiež Združenie pre rozvoj regiónu horná Nitra, Združenie miest a obcí hornej Nitry, Regionálne združenie miest a obcí stredného Ponitria, Okresná rada Matice slovenskej v Prievidzi, Regionálne združenie cestovného ruchu Horná Nitra, Kultúrne a spoločenské stredisko v Prievidzi a mestá Prievidza, Bojnice, Handlová a Partizánske.

 


Plagát


Miesto konania

priestory Kultúrneho a spoločenského strediska v Prievidzi

Zabezpečuje

PhDr. Iveta Géczyová, Mgr. Ľudmila Húsková, Mgr. Sylvia Myšiaková, Mgr. Amália Lomnická, Mgr. Petra Štefániková

Organizátor

K-2000, Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi, Hornonitrianske múzeum v Prievidzi, Hornonitrianska knižnica v Prievidzi, Kultúrne a spoločenské stredisko v Prievidzi a i.

Fotogaléria

16 fotografií