HORNONITRIANSKE MÚZEUM V PRIEVIDZI

Kultúra 2011

Kultúra 2011

Termín: od 10.2.2012, 17:00 do 10.2.2012, 22:00

Kultúra na hornej Nitre každoročne vzdáva česť a odmeňuje tých, ktorí sa v uplynulom období podieľali na jej zveľaďovaní a zviditeľňovaní najväčšou mierou. Nie inak tomu bude aj v piatok 10. februára 2012, keď sa vo veľkej sále Kultúrneho centra Bojnice uskutoční slávnostný večer spojený s galaprogramom a oceňovaním najúspešnejších inštitúcií, kolektívov a jednotlivcov v oblasti kultúry za rok 2011, ku ktorým sa tradične pridá plejáda zaslúžilých pracovníkov a jubilantov.

Na podujatí organizačne participujú kultúrne zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja - Hornonitrianske múzeum v Prievidzi, Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi a Hornonitrianske knižnica v Prievidzi. Ochrannú ruku nad nimi drží občianske združenie K-2000 - združenie na podporu kultúry hornej Nitry a na plynulom priebehu podujatia majú svoj podiel taktiež Združenie pre rozvoj regiónu horná Nitra, Združenie miest a obcí hornej Nitry, Združenie miest a obcí Stredné Ponitrie, Regionálne združenie cestovného ruchu Horná Nitra, Okresná rada Matice slovenskej v Prievidzi, Kultúrne centrum Bojnice, p. o. m. a mestá Prievidza, Bojnice, Handlová a Partizánske.


Pozvánka


Miesto konania

Veľká sála Kultúrneho centra Bojnice

Zabezpečuje

Mgr. Ľudmila Húsková, PhDr. Iveta Géczyová, Mgr. Sylvia Myšiaková, Mgr. Amália Lomnická, Ing. Emília Belianska a i.

Organizátor

K-2000, Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi, Hornonitrianske múzeum v Prievidzi, Hornonitrianska knižnica v Prievidzi, Kultúrne centrum Bojnice a i.

Fotogaléria

11 fotografií